Ontdek jouw Uniekheid!

Wat ik doe

Jezelf staande houden, goed voor je lichaam en geest zorgen, en datgene doen waar je blij van wordt is soms een enorme zoektocht...

Maar je hoeft het niet alleen te doen.

Lifecoaching:

Samen gaan we op ontdekkingsreis om jouw unieke identiteit te ontdekken, wat jij wil en wat jouw passie is. Dit kan op allerlei gebieden in je leven zijn. Samen jouw unieke ik vinden om zo je ziel, geest en lichaam weer in balans te laten komen, om jou bestemming en doel te bereiken.
We gaan samen op zoek naar een stukje bewustwording, op zoek naar jouw mogelijkheden en sterke kanten om zo zelf keuzes te kunnen en durven maken en/of oude gewoonten los te laten. Het doel is steeds weer dat jij ontdekt wie jij bent, wat je krachten en mogelijkheden zijn en dat jij deze weer in kan zetten zodat je kan gaan leven vanuit je passie in je hart.

Coaching gesprekken geven ruimte aan wat er in jou en je leven speelt. Je kunt vrij praten over waarmee je worstelt, wat je moeilijk vindt. Misschien wil je veranderen wat niet fijn is of niet werkt en ontdekken hoe het anders kan. Of misschien heb je moeilijke dingen meegemaakt, of ga je door een lastige periode en zoek je iemand die echt luistert, doorvraagt, je helpt je gevoelens in kaart te brengen en te verwerken, dan kan ik, als coach, jou hierin coachen.

Loopbaancoaching

Loopbaancoaching gaat over ambities, talenten, vaardigheden en drijfveren. Wie ben je, wat wil je en wat kan je? Dit gericht op het vinden van werk wat bij jóu past en waar jij gelukkig van wordt. Samen kunnen we dan je loopbaan uitstippelen.
Als je graag stappen wilt maken in je werk, of als je daartoe gedwongen wordt door bijvoorbeeld ontslag of ziekte, gaan we samen ontdekken wat je mogelijkheden zijn en welk werk bij je past. Een loopbaancoach is dus niet alleen een ‘carrière-adviseur’ maar bekijkt ook samen met jou waar jij gelukkig van wordt.

Daarnaast kan loopbaancoaching jou ondersteunen bij andere werkgerelateerde vragen, bijvoorbeeld:

- Past dit werk wel bij mij?
- Hoe ga ik beter om met stress in mijn werk?
- Hoe ga ik om met hoge werkdruk?
- Wat kan ik doen aan mijn arbeidsconflict?
- Hoe voel ik me minder onzeker in mijn baan?
- Hoe blijf ik bij met alle nieuwe ontwikkelingen?

Budgetcoaching

Financiële problemen voorkomen en oplossen

Door allerlei omstandigheden in het leven kunnen er financiële problemen ontstaan. Dat geldt zeker op momenten dat het leven tegenzit, zoals bij een echtscheiding, ziekte, faillissement of ontslag. Financiële problemen en schulden beginnen vaak met het verliezen van het overzicht over de inkomsten en uitgaven. Geleidelijk blijven er steeds meer rekeningen liggen omdat er geen geld meer op de rekening staat.

Een budgetcoach is iemand die ervoor kan zorgen dat er weer overzicht en rust ontstaat.

Budgetcoaching is een traject waarbij de budgetcoach helpt om weer inzicht en overzicht te geven aan mensen die het financiële overzicht zijn verloren en/of financiële problemen hebben. Dit gebeurt door het aanleggen van een goede administratie, het inzichtelijk maken van alle inkomsten en vaste lasten, besparingsmogelijkheden te bekijken en vragen te beantwoorden of informatie te geven.

Budget coaching is altijd individueel maatwerk. Iedere klant is uniek en heeft een persoonlijke aanpak nodig.
 

Mijn aanpak is ervarings- en oplossingsgericht.
Ervaringsgericht (hoe ervaar je dingen diep van binnen) omdat dit je dicht bij jezelf brengt en je "lichter" maakt, zodat je echt kan gaan leven zoals jij bent.
Oplossingsgericht omdat dit vaak ook nodig is. Het persoonlijk aansluiten bij iemand en gelijkwaardigheid vind ik belangrijk, ook omdat ik er van overtuigd ben dat iedereen uniek is en talenten en kwaliteiten bezit. Hierin is de mooiste versie jijzelf!
Bovendien ben ik altijd op zoek naar mogelijkheden en sterke kanten zodat deze kunnen worden ingezet zodat iemand gaat leven vanuit de passie die in zijn hart ligt.

 

Dit alles vanuit de onvoorwaardelijke open armen principe, liefde, zonder (ver) oordelen.
Waarin 5 pijlers centraal staan;
 

Geloven; in jezelf en je sterke kanten.
Groeien; in je krachten en je identiteit.
Genieten; van jouw leven, jouw dromen en passie.
Gezond leven; leven in balans tussen hart en geest.
Liefhebben; vooral jezelf en dan anderen