Leven vanuit je Hart!

Over mij

Mijn naam is Ingrid Esselink, aangenaam!
Ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen.
Ik vind het fijn om kennis vanuit mijn studies en ervaringen uit de praktijk samen te brengen in mijn coaching sessies. Zo is mijn eigen leven en gezin misschien wel de mooiste leerplek.

Mijn ervaring

Zelf is het me gelukt op te krabbelen uit meerdere diepe dalen in mijn leven. Vanuit christelijk geloof heb ik mogen leren en ervaren dat ik er mag zijn, ik er toe doe en een unieke bestemming heb. Ik heb geleerd  om écht vanuit mijn hart te leven.
De weg er doorheen heeft me zóveel gebracht: Alle ballast van je afschudden en eindelijk het gevoel hebben dat je mag leven vanuit je hart. Dit gevoel wil ik graag delen met anderen, wat me ertoe heeft bewogen een opleiding tot allround coach te volgen.

Naast mijn eigen gezin heb ik 17 jaar een gastouderopvang gehad, waardoor ik ervaring heb met het opvoeden van kinderen.

Vanaf 2017 ben ik werkzaam geweest als teamleider / persoonlijk begeleider in de ambulante zorg GGZ. Nu werk ik in een trainingslocatie met jongeren met licht verstandelijke beperking en verschillende problematiek. Uit mijn eigen leven en mijn huidige werk haal ik dus veel lering en inspiratie voor mijn sessies.

Ingrid Esselink
Ingrid Esselink