Droom Groot, Leef Groter.

Praktische informatie

Gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek:

Wil je ook uit die negatieve spiraal van gejaagdheid en stress, naar een liefdevol leven met innerlijke rust? Neem contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten. Met de intake/kennismaking kunnen we samen onderzoeken of dit en goede plek voor je is en we samen jou coach traject kunnen opstarten. Wanneer we besluiten met elkaar verder te gaan, maken we afspraken voor maximaal 5 gesprekken. Tussentijds evalueren we samen of de coaching nog aansluit bij wat je nodig hebt.

Locatie:

In afstemming met elkaar kunnen we de locatie bespreken. Dit kan bij mij zijn of bij jou thuis (straal van 10 km van Hardenberg gratis, anders reken ik een kilometervergoeding van circa € 0,19 per km) Ook is het mogelijk om via email en/of telefonisch een gesprek te hebben.

Kosten:

Intake/kennismaking: Gratis.
De kosten van de vervolg sessies worden na het kennismakingsgesprek afgestemd op de behoeften van de klant

Privacy

Omdat gevoel van veiligheid de basis is voor onze gesprekken, wil ik op een goede manier met je privacy omgaan. Jouw gegevens en de informatie die jij mij geeft behandel ik vertrouwelijk, en volgens de AVG-wet.
Gegevens verstrekking aan derden doe ik alleen in overleg en met schriftelijke toestemming van jou.